Hoe maak je een vertaling van De Telegraaf op papier naar tablet en smartphone?

Door een look & feel te ontwikkelen die zich makkelijk vormt naar de diverse onderwerpen in de krant, zoals binnenland, buitenland, Telesport, Vrouw, Privé, DFT en meer. Door het leggen van de juiste accenten, zoals de rode haak rondom de hoofdartikelen. Voor De Telegraaf maakt 100pk het ontwerp van de HD-app voor tablet en smartphone. Een herkenbare digitale versie van de papieren krant.

De Telegraaf tablet app werd in samenwerking met Beeproger voor interaction-design en Pinch voor de technische realisatie ontwikkeld tijdens mijn dienstverband bij G2K.

De Telegraaf HD app is continue in ontwikkeling. Er zijn bijvoorbeeld betaalde katernen toegevoegd. 100pk maakt het ontwerp van de paywall.

Tijdens de Olympische spelen in Sotsji wordt dagelijks een speciale editie uitgebracht met het Olympische nieuws van de nacht ervoor.

De Sotsji special kreeg in tegenstelling tot de reguliere content een longread opzet. De medaillespiegel in de menubalk en het archief onderaan de voorpagina gaf de lezer eenvoudig toegang tot informatie. De speciale vormgeving voor de Sotsji special wordt door 100pk gemaakt.

NB. Het design voor De Telegraaf tablet- en smartphone-app heb ik ontworpen tijdens mijn dienstverband bij G2K in Groningen. | Opdrachtgever: De Telegraaf Media groep

Mail of bel voor informatie: 06 558 64 605